Persoonlijke ervaringen

W.K. man, 27 jaar, ernstige enkelbreuk met operatie, 5 maanden later weer op het voetbalveld.

Nogmaals bedankt voor de begeleiding. Afgelopen week kampioen geworden (ik sta 2e van rechts) en 35 minuten meegedaan. Nog wel regelmatig stijf en dus een goede warming up nodig. Ik hoop dat dat nog wat zal wegtrekken (dat ik bijvoorbeeld spontaan kan beginnen met rennen). Wie weet volgend seizoen. In ieder geval bedankt! 

 

A.S., vrouw 41 jaar, tennisblessure.

Ik ben niet bekend met de andere medewerkers in de praktijk, maar ik ben zeer tevreden over fysiotherapeute Judith Blankstein. Ze luistert goed, neemt klachten serieus, de behandelingen helpen snel en ze geeft goede tips en oefeningen om de klachten ook in de toekomst te voorkomen, daar heb je echt wat aan!

 

G.S., vrouw 59 jaar, hardloopblessure.

1,5 week voor de Dam tot Damloop kreeg ik ineens kuitklachten. Door de snelle behandelingen fysiotherapie, ondersteund met Curetape, door Judith heb ik met succes de prestatieloop van 16 km uitgelopen.     medaille Dam tot Damloop2013                                                                                        

Man, 65 jaar. Eind april kwam ik thuis ongelukkig ten val en voelde direct dat er iets is gescheurd was in de liesstreek. Veel pijn dus. Via huisarts een echo laten maken met als diagnose : partiele ruptuur van adductor. M.a.w. spierscheuring in de liesstreek met verwachte hersteltijd 2 tot 3 maanden. Het eerste waar ik aan dacht was dat mijn deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse  in gevaar zou komen. Via mijn sportvereniging kwam ik in contact met Judith. Judith zou er voor zorgen dat ik Nijmegen kon lopen. En na zes weken was ik weer in staat lange trainings wandelingen te maken. Ze luistert goed naar je klachten en legt tijdens de behandeling goed uit wat ze aan het doen is. Daarnaast motiveert ze je om thuis de herstel oefeningen goed uit te voeren door het duidelijk uit leggen. Wat ik fijn vond dat er tijdens iedere behandeling gemeten werd hoe ver je gevorderd was met je oefeningen. Kortom een luisterend oor en ze spreekt je weer moed in. Een dikke aanrader voor iedereen !

J.B.

Judith is een fantastische fysio, een luisterend oor, daadkrachtig, motiverend en we hebben altijd hetzelfde doel: Mij weer zo snel mogelijk van mijn klacht afhelpen. Ik word altijd snel geholpen en de sessies werpen vaak direct hun vruchten af.

T.

Anton Vacha is de menselijke toon in de wereld van de Fysiotherapie! Anton heeft mij in mijn donkerste dagen gezien, na een gescheurde kruisband en een rommelig privé leven en bood juist op de cruciale momenten een warm rustpunt. Hij stelde op heldere wijze een revalidatieplan op en communiceerde wat ik op lange en korte termijn kon verwachten van operatie tot aan herstel. Daarnaast stelde we samen vragen op voor elk artsen bezoek, motiveerde hij mij om meer uit mezelf te halen, maar voelde ook feilloos aan wanneer het echt niet meer ging.  Echter het belangrijkste is dat Anton altijd een luisterend oor bood. Wanneer je ineens niet meer meedraait in de maatschappij omdat je "ziek" bent, gebeurt er meer met je geestelijke toestand dan je kan bedenken en Anton begrijpt dit als geen ander. Ik heb in de 1,5 jaar dat ik bij Anton mocht revalideren me geen 1 keer patient gevoeld. Anton ziet je namelijk als mens en dat is in mijn ogen een zeer waardevolle eigenschap van een fysiotherapeut in een toch al verwarrende periode!

N.B.

Judith heeft mij naar alle tevredenheid behandeld. Ze kijkt naar het volledige lichaam met geest als geheel in plaats richten op het lokale fysieke probleem. En dat is speciaal, want dat doen naar mijn ervaring niet alle fysiotherapeuten (en artsen trouwens). Als bijkomende service heeft ze zelfs een nieuwe hardlooptrainer voor mij gevonden. Verder handelt ze authentiek betrokken en professioneel. Aanrader dus!

L.V.

Vrouw, 36 jaar.

Ik heb fybromyalgie en om mijn belastbaarheid te verhogen sport ik twee keer per week. Het opbouwen gaat gepaard met pijn en moet met kleine stapjes. Ik ga regelmatig bij Judith Blankstein sporten. We bespreken dan mijn grenzen en met haar kennis komen we tot de beste opbouw. Ze is professioneel, scherpzinnig en prettig in de omgang. Dankzij haar begeleiding train ik met vertrouwen en ben ik in balans.

D.S.

Ik ben nu voor de derde keer aan een klacht geholpen en ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik steeds wordt behandeld. Judith luistert en voelt secuur voordat ze een diagnose stelt. Mijn uitgangspunt is dat ik zo snel mogelijk weer gezond kan bewegen en daar denkt Judith in mee, zodat ik niet weken hoef af te wachten of de klacht vermindert. Ik stel het meest op prijs dat Judith precies uitlegt wat ze doet en waarom, zodat ik begrijp wat er aan de hand is en hoe ik aan mijn eigen herstel kan meewerken.

R.v.H.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.