Buurtfitness

Samenwerking met Buurtfitness in buurthuis de Uithoek.

Sinds november 2010 heeft de fysiotherapiepraktijk een samenwerking met de Buurtfitness op de Uithoek. Deze samenwerking bestaat o.a. uit het begeleiden en opleiden van de vrijwilligers van de fitness met een buurtfunctie. Speciaal voor mensen met een laag inkomen uit de buurten Ondiep en Pijlsweerd is er dit aanbod. Voor hen is er de mogelijkheid 1 of 2 x per week een uur te sporten onder begeleiding van vrijwilligers. Tijdens het sporten kunnen deelnemers cardiotraining doen op verschillende apparaten en hun arm-, buik- en rugspieren versterken. Dit alles in een vertrouwde omgeving met alleen vrouwen. De groepen bestaan uit maximaal 10 personen.

De kosten in 2019 zijn:
– € 12,00 voor 1x per week voor 3 maanden
– € 24,00 voor 2x per week voor 3 maanden

Voor meer informatie kunt u terecht bij Liesbeth Meijns, sociaal makelaar van Dock: 06-24983453, e-mail: Lmeijns@dock.nl

Voor fysiotherapiepraktijk de Straatweg is dit een uitgelezen mogelijkheid om (ex-) patiënten die bij ons uitbehandeld zijn door te kunnen laten sporten voor een minimaal bedrag. En mochten er blessures of problemen voordoen tijdens het sporten op de Uithoek helpen wij de mensen weer snel op de been.

beeldtaal1Buurtfitness

Bij foto; Overdrachtformulier in beeldtaal, ook bruikbaar voor laag-geletterden.

Adres: Buurthuis de Uithoek, 2de Daalsedijk 2b, Utrecht, tel. 030-2430150